TS ISO IEC 15504 Belgesini almaya hak kazandık 04KAS
TS ISO IEC 15504 Belgesini almaya hak kazandık

Bir firmanın ISO 15504 SPICE sertifikasına sahip olması onun uluslararası standartlarda yazılım yapan, yazılım süreçlerini bu standarda uygun yöneten yetkinlikte bir firma olduğunu gösteriyor. Bu konuya yatırım yaptığını, kaynak ayırdığını, standartlara uygun, güvenilir yazılım geliştirebilme yetkinliğinde olduğunu ifade ediyor. Bu standarda uygun olarak yönetilen süreçler sonunda ortaya çıkan ürün, iç denetimin yanı sıra bağımsız denetim kuruluşları tarafından da denetlenerek yönetilen ve sürekli iyileştirilen süreçler, müşterimize verdiğimiz taahhütlerin yerine getirileceğinin de önemli bir göstergesi.

Bizlerde yazılım süreçleri olgunluk seviyemizi belirleyen TS ISO / IEC 15504 belgesini almaya hak kazandığımız için mutluyuz. CMMI Level 3’e denk gelen bu belgelendirme sürecinde eksiklerimizi gördük ve hızlıca tamamladık. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yazılım süreçleri olgunluk seviyesini belirleyen TS ISO/IEC 15504 belgesini aldık. CMMI Level 3’e denk gelen bu belgelendirme sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yenilikçi yaklaşımlar, akıllı çözümler